Please register at our new forums, this forum is no longer in use. http://mczombie.enjin.com/

Latest topics

» The new forum, for those left behind.
Sat Jun 16, 2012 5:57 pm by King

» SAMP & MTA Server Progress
Tue Dec 06, 2011 8:06 pm by King

» Starting Over.
Tue Dec 06, 2011 1:07 am by David_Belle

» Today is my Birthday
Sun Sep 25, 2011 1:59 pm by Jose Cardoso

» The Community (Information & Organization)
Sat Sep 24, 2011 5:37 pm by marinov

» Tomorrow is my Birthday
Thu Sep 22, 2011 8:28 am by Vitor_Matheus

» Server Up again
Sat Sep 17, 2011 12:43 am by marinov

» My contact for emergency
Tue Sep 13, 2011 1:38 pm by Jose Cardoso

» cant enter
Mon Sep 12, 2011 1:51 pm by marinov

Poll

Statistics

Our users have posted a total of 1646 messages in 495 subjects

We have 178 registered users

The newest registered user is xXSp3cialXx


    /login cmd Still bugged.

    Share

    King
    Admin
    Admin

    Posts : 248
    Join date : 2010-12-05

    /login cmd Still bugged.

    Post  King on Sat Jul 23, 2011 1:17 am

    Practicly a Message to Marino, The /login Cmd is still not working and can't login. Also AutoLogin wont log me in anymore. I think this needs some fixing AND testing.

    AND The server does need some serious attention. Still no gates or custom stuff loading. I logged into RCON But I can't restart the server from there.

    And off topic, For those who care, I usually check to see if anyone is on the server. But I don't see anyone. So I just don't bother coming on Razz .


    _________________



    "Nothing is impossible"




    "Our Business Is Life Itself"

    marinov
    Admin
    Admin

    Posts : 290
    Join date : 2010-11-06
    Age : 21
    Location : USA

    Re: /login cmd Still bugged.

    Post  marinov on Sat Jul 23, 2011 11:32 am

    Either I just fixed it, or else idk what to do lol.


    _________________

    King
    Admin
    Admin

    Posts : 248
    Join date : 2010-12-05

    Re: /login cmd Still bugged.

    Post  King on Sun Jul 24, 2011 8:49 pm

    It seems that a lot of CMDS are giving me Unknown Command. the ForceCMD cmd worked, /login still wont work. But I did get autologged in, just didn't tell me that I was. Maybe Re-download LuxAdmin?


    _________________



    "Nothing is impossible"




    "Our Business Is Life Itself"

    marinov
    Admin
    Admin

    Posts : 290
    Join date : 2010-11-06
    Age : 21
    Location : USA

    Re: /login cmd Still bugged.

    Post  marinov on Sun Jul 24, 2011 9:47 pm

    Yea, I'll try that.


    _________________

    King
    Admin
    Admin

    Posts : 248
    Join date : 2010-12-05

    Re: /login cmd Still bugged.

    Post  King on Mon Jul 25, 2011 2:58 pm

    And like Vitor Said, no gates and such are spawning. I tried doing a GameMode restart but that failed.


    _________________



    "Nothing is impossible"




    "Our Business Is Life Itself"

    FallenHero
    Admin
    Admin

    Posts : 61
    Join date : 2010-12-13

    Re: /login cmd Still bugged.

    Post  FallenHero on Mon Jul 25, 2011 4:07 pm

    Because mar forgot to put "MidoStream" into the filterscripts line of the server.cfg

    King
    Admin
    Admin

    Posts : 248
    Join date : 2010-12-05

    Re: /login cmd Still bugged.

    Post  King on Mon Jul 25, 2011 9:15 pm

    Lets hope your right Very Happy And I have no reason to doubt it. Razz


    _________________



    "Nothing is impossible"




    "Our Business Is Life Itself"

    FallenHero
    Admin
    Admin

    Posts : 61
    Join date : 2010-12-13

    Re: /login cmd Still bugged.

    Post  FallenHero on Mon Jul 25, 2011 9:43 pm

    I know im right Razz I tested it

    marinov
    Admin
    Admin

    Posts : 290
    Join date : 2010-11-06
    Age : 21
    Location : USA

    Re: /login cmd Still bugged.

    Post  marinov on Tue Jul 26, 2011 12:36 pm

    Should be working now Razz


    _________________

    King
    Admin
    Admin

    Posts : 248
    Join date : 2010-12-05

    Re: /login cmd Still bugged.

    Post  King on Tue Jul 26, 2011 2:51 pm

    Ok, The Commands are still not working. Either the FS needs some serious attention or we have to wait for 1.7 of it.

    EDIT: Are you loading the WhirlPool plugin?


    _________________



    "Nothing is impossible"




    "Our Business Is Life Itself"

    Sponsored content

    Re: /login cmd Still bugged.

    Post  Sponsored content Today at 10:07 am


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 10:07 am