Please register at our new forums, this forum is no longer in use. http://mczombie.enjin.com/

Latest topics

» The new forum, for those left behind.
Sat Jun 16, 2012 5:57 pm by King

» SAMP & MTA Server Progress
Tue Dec 06, 2011 8:06 pm by King

» Starting Over.
Tue Dec 06, 2011 1:07 am by David_Belle

» Today is my Birthday
Sun Sep 25, 2011 1:59 pm by Jose Cardoso

» The Community (Information & Organization)
Sat Sep 24, 2011 5:37 pm by marinov

» Tomorrow is my Birthday
Thu Sep 22, 2011 8:28 am by Vitor_Matheus

» Server Up again
Sat Sep 17, 2011 12:43 am by marinov

» My contact for emergency
Tue Sep 13, 2011 1:38 pm by Jose Cardoso

» cant enter
Mon Sep 12, 2011 1:51 pm by marinov

Poll

Statistics

Our users have posted a total of 1646 messages in 495 subjects

We have 178 registered users

The newest registered user is xXSp3cialXx


    Server up again

    Share

    marinov
    Admin
    Admin

    Posts : 290
    Join date : 2010-11-06
    Age : 21
    Location : USA

    Server up again

    Post  marinov on Thu Aug 04, 2011 2:40 pm

    Ok guys, server is up again.


    _________________

    King
    Admin
    Admin

    Posts : 248
    Join date : 2010-12-05

    Re: Server up again

    Post  King on Thu Aug 04, 2011 3:22 pm

    Kewl, I was just on it. I noticed that the Cmds are still bugged, you got the Whirlpool plugin right?


    _________________



    "Nothing is impossible"




    "Our Business Is Life Itself"

    marinov
    Admin
    Admin

    Posts : 290
    Join date : 2010-11-06
    Age : 21
    Location : USA

    Re: Server up again

    Post  marinov on Thu Aug 04, 2011 9:45 pm

    Yes, I think I fixes everything now, the problem was that when I updated the client I ended up replacing the server cfg file with a new blank one. Should be working now.


    _________________

    Vitor_Matheus
    Lone Survivor
    Lone Survivor

    Posts : 108
    Join date : 2011-03-24
    Age : 19
    Location : Brazil, Rio Grande do Sul - Porto Alegre

    Re: Server up again

    Post  Vitor_Matheus on Fri Aug 05, 2011 8:08 am

    Lol, but keep have bugs silent
    look this, when i try to log in Neutral :

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    Sponsored content

    Re: Server up again

    Post  Sponsored content Today at 10:01 am


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 10:01 am